Τέλος ο Φιγκερόα απο τον Παναθηναικό!!! | MOLWNLAVE.COM

0
Η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα στη Johor Darul Takzim FC. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Johor Darul Takzim FC για την μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Αργεντίνος επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της "πράσινης" ΠΑΕ: "Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές".

Και συνέχισε: "Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που μου έδειξαν - και μάλιστα δύο φορές - εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία ανταμείβει την εμπιστοσύνη αυτή. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάθε του στόχο και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που γίνεται απ' όλους αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα".

Οι λεπτομέρειες

Η ομάδα της Μαλαισίας έκανε την πρώτη κρούση στον Παναθηναϊκό προσφέροντας περίπου 500-600.000 δολάρια για την απόκτηση του Φιγκερόα, κάτι που βρήκε κάθετα αντίθετη την ΠΑΕ. Ωστόσο, συνέχισε να επιμένει και επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά που άγγιξε το 1 εκατομμύριο δολάρια, ήτοι περίπου 750.000 ευρώ. Παράλληλα, τα χρήματα που πρόσφερε στον ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο ήταν πολύ καλά -ειδικά για την ηλικία που βρίσκεται- και όλα αυτά οδήγησαν στη συμφωνία και το (δεύτερο) τέλος του Αργεντινού με το τριφύλλι.

Πηγή

Post a comment

 
Top