Σάλος με Αστυνομικό που Υποδυόταν τον Ανάπηρο για να τον "Φροντίζουν" Νοσοκόμες!! | MOLWNLAVE.COM

0
Προφυλακιστέος κρίθηκε από το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας 45χρονος αστυνομικός ο οποίος εντόπιζε νοσοκόμες που εργάζονταν σε οίκους ευγηρίας ή βρεφονηπιακούς σταθμούς και στη συνέχεια τηλεφωνούσε ζητώντας υπηρεσίας για τον αδελφό του που είχε κινητικά προβλήματα. Αδελφό, όμως, δεν είχε. Έτσι καθοδηγούσε τις νοσοκομες μεσω τηλεφώνου ώστε να συναντήσουν τον «ανάπηρο αδελφό» σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όμως, βρισκόταν ο ίδιος και ανέμενε με πυτζάμες υποδυόμενος τον ανάπηρο. Στη συνέχεια ζητούσε από τις  νοσοκόμες να τον βοηθήσουν να κάνει μπάνιο και να τον χαϊδέψουν .  Σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις το «έργο» εξελίχθηκε καλά για τον αστυνομικό αλλά
προχθές μια 22χρονη νοσοκόμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Από τις έρευνες που έγιναν εντοπίστηκε ο αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο.  Τώρα αναζητούνται και άλλες νοσοκόμες οι οποίες είχαν την ίδια εμπειρία με τον αστυνομικό, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Αυτό, όμως, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό αυξημένης «λίμπιντο» στην Κυπριακή αστυνομία καθώς λίγες μέρες νωρίτερα αποκαλύφθηκε ότι άλλος αστυνομικός «βούτηξε» από τα μαλλιά γυναίκα συνάδελφο του και προσπάθησε να την φιλήσει την ώρα που έκαναν νυχτερινή παρακολούθηση σε έρημική περιοχή.
Λίγους μήνες πριν, δε, άντρας και γυναίκα αστυνομικοί που υπηρετούσαν στην τροχαία εγκατέλειπαν την περιπολία  και πήγαιναν σε διαμέρισμα το οποίο είχαν νοικιάσει στο οποιο περνούσαν μαζί πολλές ώρες... μέχρι να σχολάσουν.
epiruscorner

Δημοσίευση σχολίου

 
Top