Με UAV θα μας παρακολουθούν στο μέλλον | MOLWNLAVE.COM

0
Θα μας παρακολουθούν με μη επανδρωμένα αεροσκάφη συνεχώς και θα προβλέπουν την ψυχική μας κατάσταση για να προλαμβάνουν παραβατικές συμπεριφορές. Έρχεται η εποχή ενός παγκόσμιου ολοκληρωτικού καθεστώτος.
Το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών, δημιούργημα του σχεδιαστή και μουσικού Alex Cornell έρχεται να ανατρέψει αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα σε επίπεδο... κατασκοπίας. Με τη βοήθεια φωτογραφικής μηχανής νέας τεχνολογίας και ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους, ο Alex Cornell μας οπτικοποιεί το... άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο σχεδιαστής, η πτήση στον ουρανό του Σαν Φρανσίσκο, και το τελικό αποτέλεσμα του μοντάζ, δε θα απέχει πολύ από τη νέα πραγματικότητα, καθώς προσάρμοσε κάθε πτυχή του εγχειρήματός του στους νέους κανονισμούς ασφαλείας που αποτελούν νόμο στις ΗΠΑ.

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του μη επανδρωμένου... κατασκόπου είναι ότι θα μπορεί να αναγνωρίζει την “ψυχική κατάσταση” σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, με αποτέλεσμα να μπορεί να προλαμβάνει (!) ακόμη και παραβατικές ή εγκληματικές συμπεριφορές!
πηγη

Post a comment

 
Top