Χιλιάδες Εθνικιστές έξω από το Σύνταγμα απαιτούν την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής | MOLWNLAVE.COM

0
Χιλιάδες φίλοι, υποστηρικτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν σπεύσει στο Σύνταγμα προκειμένου να υποδεχτούν τους τρεις προφυλακισμένους βουλευτές του κόμματος. Η Αστυνομία έχει κλείσει τους δρόμους γύρω από τη Βουλή, ενώ έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αυτή τη στιγμή χιλιάδες Εθνικιστές με σημαίες του κόμματος, αλλά και γαλανόλευκες έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και φωνάζουν συνθήματα όπως «Όχι φυλακές για τους εθνικιστές», υπερασπιζόμενοι τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους άλλους δύο βουλευτές, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό και καταδικάζοντας ταυτόχρονα την σκευωρία της κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής.

Ήδη η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Αμαλίας προκειμένου να μην υπάρχει πρόσβαση στην πλαϊνή είσοδο του κτιρίου της Βουλής. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Βουλής οι τρεις βουλευτές αναμένεται να παρευρεθούν στη συζήτηση για την άρση ασυλίας τους που αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Post a comment

 
Top