Φιλιππίνες: Λυκάνθρωποι τρομοκρατούν απομακρυσμένο νησί! | MOLWNLAVE.COM


Οι κάτοικοι ενός απομονωμένου νησιού στις Φιλιππίνες κάθε βράδυ κάνουν περιπολίες για να προστατέψουν τα ζώα τους...
Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Brian Odien, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, το Sibale βιώνει τα τελευταία χρόνια μία έξαρση στους μυστηριώδεις θανάτους ζώων. Οι περισσότεροι κάτοικοι πιστεύουν πως γι΄αυτό ευθύνονται... λυκάνθρωποι!
Εκατοντάδες εθελοντές μάλιστα, υπό την επίβλεψη της αστυνομίας, έχουν ξεκινήσει τακτικές περιπολίες τη νύχτα, σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τα εναπομείναντα πρόβατά τους από τα αιμοβόρα πλάσματα.
Όπως αναφέρουν, περισσότερες από 200 κατσίκες 57 αγροτών, έχουν βρεθεί χωρίς εσωτερικά όργανα και «στραγγισμένες» από αίμα, ενώ φοβούνται πως θα είναι τα επόμενα θύματα όταν όλα τα ζώα τους εξαφανιστούν.
«Οι πολίτες έχουν ενημερωθεί να έχουν τις κατσίκες τους σε περιφραγμένο χώρο ή στα σπίτια τους, ώστε να μπορούν να τις προστατέψουν», ανέφερε ο διευθυντής του περιφερειακού τμήματος Γεωργίας, Cipriano Santiago, ο οποίος επιβεβαίωσε τα περιστατικά, συμπληρώνοντας:
«Τους έχουμε συμβουλέψει επίσης να μην προσπαθήσουν να σκοτώσουν μόνοι τους το κτήνος, αλλά να καλέσουν σε βοήθεια τις Αρχές».
 
Top