Απίστευτο: Kροκόδειλος εμφανίστηκε στο Ρέθυμνο... | MOLWNLAVE.COM

0
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο, όταν κατά τη διάρκεια της περιπολίας που έκαναν αντίκρισαν ένα κροκόδειλο να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών!

Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων, κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης, ανέφερε ότι «δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή του Φράγματος των Ποταμών, παρατήρησαν ένα κροκόδειλο περίπου 2 μέτρων να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος!»

Το τεράστιο ερπετό παρατηρήθηκε στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί κι αν είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο σημείο

«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα, όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες αρχίσαμε να το ερευνάμε», υπογράμμισε ο κ. Μαμαγκάκης.

Οι αρχές, πλέον, θα ψάξουν για ίχνη στο σημείο που εθεάθη ο κροκόδειλος, ενώ στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης, προκειμένου να εντοπιστεί.

Ο κ. Μαμαγκάκης εκτιμά ότι θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως κατοικίδιο και όταν μεγάλωσε το παράτησε στο φράγμα, ενώ δε βρίσκει απίθανο να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στον παρελθόν την περιοχή.
apocalypsejohn

Post a comment

 
Top