Ποιός έχει τα RADAR & τα Α/Α όπλα να καταρρρίψει ενα 777-200ER που πετά στα 10.000 μέτρα ; | MOLWNLAVE.COM

0
Αυτός που κατέβασε το 777 πρέπει να έχει στην κατοχή του το  Αντιαεροπορικό όπλο ,να έχει και  προσωπικό που μπορεί να χειριστεί το RADAR ερεύνης και του RADAR εγκλωβισμού !

Όποιος τα έχει αυτά και να γνωρίζει και το χειρισμό του Α/Α όπλου αλλά και ότι το RADAR  ερεύνης δίνει στοιχεία της πτήσης  ,ύψος αλλά και την ταυτότητα του αεροσκάφους …άρα γνωρίζει ότι πρόκειται για πολιτικό αεροσκάφος.

Μέχρι στιγμής οι Ρωσόφωνοι δεν έχουν ούτε τον Οπλισμό αλλά  ούτε το προσωπικό για τέτοιους είδους μάχες! ούτε μπορούν σε καμιά περίπτωση  να αναλύψουν ενα αεροσκάφος που πετα στα 30.000 πς ούτε καν να το πάρουν χαμπάρι !

Οι Ρώσοι δεν είχαν κανέναν λόγο να χτυπήσουν ένα επιβατικό αεροσκάφος μπαίνοντας στο στόχαστρο της Διεθνούς κοινής γνώμης και να αντιμετωπίσουν ΄όλη το μένος της Διεθνούς Κοινότητας !

Εξάλλου σίγουρα δεν είχαν κανένα λόγο να χτυπήσουν ένα αεροσκάφος που δεν πέρασε κάν τον εναέριο χώρο της Ρωσίας και σίγουρα η αεράμυνα της δεν ψάχνει στόχους σε γνωστό διεθνή αεροδιάδρομο !

Αν όμως υπάρχουν κάποιοι άλλοι που θέλουν να στρέψουν την διεθνή κοινή γνώμη εναντίον της Ρωσίας και των Ρωσόφωνων δεν αποκλείεται κάποιοι να θυσιάσουν και πάνω από 300 ψυχές για να πετύχουν το σκοπό τους !!!

Οι Δορυφόροι της ΝΑΣΑ μπορούν με ακρίβεια να δείξουν από πού εκτοξεύτηκαν τα βλήματα που χτύπησαν το αεροσκάφος !

Την είδηση μετέδωσε αρχικά το ρωσικό πρακτορείο Interfax και λίγη ώρα αργότερα επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων, Αντόν Γκερασένκο, ο οποίος μετέφερε τη θλιβερή πληροφορία του θανάτου των 285 επιβατών και του 15μελούς πληρώματος του αεροσκάφους.


Βλαντιμίρ Πούτιν ενημέρωσε Μπαράκ Ομπάμα για τη συντριβή αμέσως από το τηλέφωνο, με βάση τα δεδομένα του ελεγκτή αέρα, αλλά μέχρι στιγμής ούτε το Κρεμλίνο, ούτε ο Λευκός Οίκος έχουν σχολιάσει σχετικά με το αν to Boeing-777 καταρρίφθηκε και από ποιους !

Ο Γκερασένκο διευκρίνησε ότι το αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στο Ντόνετσκ, προπύργιο των φιλορώσων αυτονομιστών και κατηγόρησε τους αντάρτες ότι κατέρριψαν το Boeing με πύραυλο εδάφους-αέρος. (Πως το ξέρει ;)  

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας, που συνέβη νωρίς το απόγευμα, όταν επιβατικό αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών, που μετέφερε 295 επιβάτες από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ, συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία, στα σύνορα της χώρας με τη Ρωσία.
πηγη

Post a comment

 
Top