Θέμα έγινε με τα συνθήματα των περήφανων Λοκατζήδων στην Κύπρο. | MOLWNLAVE.COM


"Λοκατζής στο βουνό...μόνο αίμα, τι αίμα, τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό. Αίμα να ναι κι ότι να ναι". Σύνθημα λοκατζήδων στην Κύπρο, (vid)

Το παραπάνω σύνθημα καθώς όμως και το "Η Κύπρος είναι ελληνική γ.....αι η Τουρκία" ξεστομίζονται από ομάδες λοκατζήδων που εκπαιδεύονται στο Σταυροβούνι στην Κύπρο.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας το αναλόγως.

Ο κύριος Παπαδημούλης ζητάει την άμεση αντίδραση της πολιτείας όπως και την λήψη μέτρων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Επιπλέον, το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος κάνει λόγο για σιγή ιχθύος από τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναφέρει σχετικά:

"Το ερώτημα επομένως είναι γιατί οι ΑΓΕΣ Μανωλάς, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος δεν κινούνται σύμφωνα με τον νόμο αντιμετωπίζοντας τα παράνομα και εμετικά άσματα μιας καθαρά ψυχολογικής επιχείρησης, τις βρισιές και τους τραμπουκισμούς των εκπαιδευτών που κλωτσούν τους εκπαιδευόμενους, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούν την όλη διαδικασία ενώ είναι γνωστό ότι ακόμη και το κινητό με κάμερα απαγορεύεται στις Ένοπλες Δυνάμεις."

Το αξιοσημείωτο είναι πως το βίντεο, το οποίο κατέβηκε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Δικτύου, θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με όλες σχεδόν τις γειτονικές χώρες της Ελλάδας, τις οποίες οι άνδρες των ΛΟΚ δηλώνουν ότι θα βυθίσουν στο αίμα.

 
Top