Η Singular Logic πήρε εντολή να δοκιμάσει νέο τεχνολογικό πρόγραμμα για την εκλογική διαδικασία ώστε είναι έτοιμη για εκλογές. | MOLWNLAVE.COM


Όσο κι αν προσπαθούν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου να δημιουργήσουν ένα κίβδηλο προσωπείο ευφορίας και "success story", η αλήθεια είναι πολύ σκληρή για την πιάτσα Συγγρού.

Τα... ψωμιά για τον Σαμαρά και την κλίκα του είναι λιγοστά και ούτε η επιχειρούμενη επανένωση της ψοφοδεξιάς μπορεί να τον σώσει.
Μπορεί το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω να κάνει λόγο για σταθερότητα και εξάντληση της τετραετίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω των εσωκομματικών πιέσεων και των εξαιρετικά χαμηλών ποσοστών που ολοένα πέφτουν, η μόνη διέξοδος είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Έτσι, ακόμα και τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, τα "Παραπολιτικά" αναφέρονται στο σενάριο πρόωρων εκλογών γράφοντας χαρακτηριστικά: "Μπορεί από το Μαξίμου να διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε σενάριο περί εκλογών, με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Επικρατείας, να διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να στηθούν πρόωρες κάλπες, η αλήθεια όμως είναι ότι άλλοι «φορείς», οι οποίοι εμπλέκονται στην εκάστοτε εκλογική διαδικασία, ετοιμάζονται πυρετωδώς.
Για παράδειγμα, οι άνθρωποι της Singular Logic (που αναλαμβάνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση να δημοσιεύει τα αποτελέσματα σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών) ενημερώθηκαν «άνωθεν» στις αρχές του μηνός για το ότι θα πρέπει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου να έχουν δοκιμάσει οποιοδήποτε νέο τεχνολογικό πρόγραμμα αφορά την εκλογική διαδικασία, προκειμένου το φθινόπωρο να είναι έτοιμοι διά παν ενδεχόμενο και σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού".
Όταν λοιπόν οι άνθρωποι της Singular Logic ετοιμάζονται για εκλογές, αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς ετοιμάζει βαλίτσες...
xryshaygh.com
 
Top