Οι άντρες ή οι γυναίκες είναι πρωταθλητές στα ψέματα; | ΕΡΕΥΝΕΣ | MOLWNLAVE.COM

0

Οι άντρες ή οι γυναίκες είναι πρωταθλητές στα ψέματα ή τελικά είναι θέμα παιδείας παρόλο που η έρευνα μας λέει το αντίθετο;


Όλοι λέμε κατά καιρούς μικρά ψέματα, όμως νέα μελέτη αποκαλύπτει ποιο από τα δύο φύλα έχει τελειοποιήσει την τέχνη της παραπλάνησης!
Βρετανοί ερευνητές διαπίστωσαν πως οι άνδρες λένε τα τριπλάσια ψέματα από τις γυναίκες και μάλιστα ένας άνδρας λέει κατά μέσο όρο τρία ψέματα τη μέρα.
Με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, ο μέσος άνδρας λέει περίπου 1.095 ψέματα το χρόνο!
Στη νέα μελέτη συμμετείχαν πάνω από 2.500 Βρετανοί και μόλις το 5% εξ αυτών δήλωσε πως λέει πάντα την αλήθεια. Το 52% των ανδρών παραδέχθηκε ότι ψεύδεται περίπου τρεις φορές την ημέρα, ενώ το 14% δήλωσε πως λέει περισσότερα από πέντε ψέματα τη μέρα.
Τα στατιστικά έδειξαν ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ειλικρινείς, καθώς ποσοστό 57% δήλωσε πως λέει ψέματα μία φορά την ημέρα. Μόλις το 17% των γυναικών παραδέχθηκε ότι λέει περισσότερα από τρία ψέματα την ημέρα.
Οι γυναίκες ήταν πιο πιθανό να πουν ψέματα για το τι νιώθουν, ενώ οι άνδρες ήταν πιο πιθανό να πουν ψέματα για μια υποχρέωση που είχαν αναλάβει (π.χ. να αλλάξουν μια λάμπα).


ΠΗΓΗ

Post a comment

 
Top