Σύμφωνα με δημοσίευμα οι αναζητήσεις της φράσης «3ος Παγκόσμιος Πόλεμος» στην Google έχουν αυξηθεί κατακόρυφα | MOLWNLAVE.COM

Όλο και περισσότερους πολίτες ανα το παγκόσμιο τους απασχολεί καθημερνά το ενδεχόμενο μίας παγκόσμιας πολεμικής σύρραξης επηρεασμένοι με όλα όσα συμβαίνουν σε Μέση ανατολή και Βόρεια Κορέα αλλά και την ένταση μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων. 


Σύμφωνα με στοιχεία της google ο αριθμός των πολιτών που αναζητούν πληροφορίες στον παγκόσμιο ιστοτόπο για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Russia Today, οι αναζητήσεις της φράσης «3ος Παγκόσμιος Πόλεμος» έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες και έχουν καταγράψει το υψηλότερο ποτέ ποσοστό. 

Ο αριθμός των αναζητήσεων για τον «3ο Παγκόσμιο Πόλεμο» έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, από το 2004, που ξεκίνησαν οι καταγραφές στο Google Trends, την υπηρεσία που παρακολουθεί τα αιτήματα που ψάχνουν οι χρήστες στον διαδικτυακό ιστότοπο. 


Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι άνθρωποι που κάνουν τις περισσότερες αναζητήσεις για τον «3ο Παγκόσμιο Πόλεμο» προέρχονται από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, την Αυστραλία, τον Καναδά και το Πακιστάν. Στην κορυφή της λίστας όμως, βρίσκονται οι Φιλιππίνες. 

 
Top