Σέρβο-Αλβανική ένταση διέκοψε το παιχνίδι Μπρέσια – Βοϊβοντίνα την Οκτωβρίου 14, 2019 | MOLWNLAVE.COM

Τα Βαλκάνια… βράζουν και αυτό φάνηκε και σε… φιλικό αγώνα. Συγκεκριμένα, επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπρέσια και τη Βοϊβοντίνα, ματς που έγινε το Σάββατο (12/10) στην Ιταλία, αλλά διακόπηκε, επειδή περίπου 20 οπαδοί της σερβικής ομάδας πραγματοποίησαν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, τον οποίο διέσχισαν για να συναντήσουν στην απέναντι πλευρά μια ομάδα ατόμων που κρατούσαν αλβανικές σημαίες. Κίνηση που οι Σέρβοι εξέλαβαν ως πρόκληση για το θέμα του Κοσόβου.

Τα διαχωριστικά δίκτυα απέτρεψαν τα χειρότερα και με την παρέμβαση της αστυνομίας και των καραμπινιέρων το γκρουπ με τους προβοκάτορες εξαφανίστηκε. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι της Μπρέσια με τη Βοϊβοντίνα είχε ήδη διακοπεί για ένα τέταρτο στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, μετά την αποβολή του προπονητή της Βοϊβοντίνα Λαλάτοβιτς, ο οποίος πήρε τους παίκτες του στα αποδυτήρια, για να επιστρέψουν τελικώς στο γήπεδο μετά την παρέμβαση του προέδρου της σερβικής ομάδας. Τη στιγμή της διακοπής η Μπρέσια προηγούνταν στο σκορ με 2-1. Ευτυχώς που ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος παίζει στην ιταλική ομάδα, δεν πήρε… ανάποδες.

 
Top