Χαμός στο μετρό.Ισλαμιστές είδαν μπούτια κοριτσιών και άρχισαν τα ουρλιαχτά και τις κραυγές. | MOLWNLAVE.COM

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες της Μπλε Γραμμής του Μετρό. Μέσα στον συρμό, υπήρχαν έξι μουσουλμάνοι οι οποίοι μάλιστα φορούσαν τις χαρακτηριστικές άσπρες ισλαμικές βράκες και τις παντόφλες.
Δεν μπορούμε για την ακρίβεια να πούμε αν ήταν από το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν. Σίγουρα όμως είναι από τις φάτσες, που μια γυναικά δεν θα ήθελε να δει μόνη της το βράδυ.

Ξαφνικά, άρχισαν να φωνάζουν, δεν τσακώνονταν όμως μεταξύ τους. Κάτι μέσα στο Μετρό τους ενόχλησε.
Ήταν μια διαφήμιση.
Μια διαφήμιση που σε ένα Έλληνα, η τουρίστα σίγουρα δεν θα προκαλούσε καμία αντίδραση.

Οι συγκεκριμένοι διαφημιστικοί πίνακες που υπάρχουν μέσα στο μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιούν καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι και επισκέπτες της πρωτεύουσας, απεικονίζουν τα πόδια γυναικών και προωθούν προϊόντα καλσόν για πασίγνωστή εταιρεία.
Στο αντίκρισμα αυτής της εικόνας οι 6 έπαθαν αμόκ;

Ξαφνικά άρχισαν να ουρλιάζουν.
Οι επιβάτες, μεταξύ των όποιων και πολλά παιδιά αλλά και τουρίστες τρόμαξαν και άρχισαν να απομακρύνονται από τους 6 εξαγριωμένους μουσουλμάνους.

Ένας από αυτούς άρχισε να πιάνει τα γεννητικά του όργανα, ένας αλλά βγάζει την γλώσσα του και να κάνει περίεργες κινήσεις.

Δυο από αυτούς άρχισαν με τις γροθιές τους να χτυπούν τους ειδικούς διαφημιστικούς πίνακες ενώ, ένας άλλος με σουγιά που είχε πάνω του, άρχιζε να σκίζει την αφίσα που αποτύπωναν τα γυναίκεια πόδια.

Η αφίσα έγινε κομμάτια και πετάχτηκε στο πάτωμα του συρμού.
Αυτή ήταν η αφίσα που ενόχλησε τους μουσουλμάνους.

Οι 6 άνδρες κατέβηκαν στην στάση Νομισματοκοπείο με τους επιβάτες να νιώθουν ανακουφισμένοι από την έξοδο τους από το Μετρό.
Kαι που να δούν τι γίνεται στο μετρό του Μεξικό και άλλων χωρών

 
Top