Αλγερινοί πήγαν να κλέψουν αυτοκίνητο αλλά έπεσαν πάνω στον τζουντόκα Ολυμπιονίκη Παπαϊωάννου. | MOLWNLAVE.COM

0


Εξάρχεια: Ολυμπιονίκης Χάρης Παπαϊωάννου έπιασε σεσημασμένο Αλγερινό να σπάει ΙΧΕ- Η ΑΔ δεν έστειλε περιπολικό λόγω.. «σημείου».Σε βοήθεια του κακοποιού αναρχοαλήτες των Εξαρχείων. 


Χάρης Παπαϊωάννου: «Ήταν αδίστακτος, προσπάθησε να μου πάρει τη ζωή. Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου που δεν ήταν εκπαιδευμένος θα είχαμε σίγουρα θύμα».


Εξάρχεια: Δολοφονική επίθεση κακοποιών σε Έλληνα Ολυμπιονίκη – Εικοσιπέντε λεπτά μετά την καταγγελία στη Άμεση Δράση, τέσσερα τηλεφωνήματα συνεχόμενα και δεν εμφανίστηκε περιπολικό με τον Αλγερινό να του βγάζει μαχαίρι και να τον απειλεί ότι θα τον σφάξει αν δεν τον άφηνε να διαφύγει....
Ο Ολυμπιονίκης «Τζουντόκα» Χάρης Παπαϊωάννου στην κατηγορία +100 κιλών, με συμμετοχή σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό, ακινητοποίησε τον Αλγερινό δράστη της διάρρηξης και απόπειρας κλοπής στο αυτοκινήτου της αδελφής του επ αυτοφόρω, με την Άμεση Δράση -αν και κλήθηκε κατ επανάληψη- πλήρωμα περιπολικού δε μετέβη ποτέ στην περιοχή καθώς το «σημείο» ήταν ΚΙΝΔΥΝΟΣ στα  Εξάρχεια.


Ο 49άχροος Ολυμπιονίκης, Χάρης Παπαϊωάννου και η αδελφή του, μετά από  αυτή την εξέλιξη, φέρονται να είναι έντονα ενοχλημένοι από την αδιαφορία ανταπόκρισης στην Άμεση Δράση. Προτίθενται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς επίσης να υποβάλλουν αναφορά στις αρμόδιες Αρχές. 
Οι δύο πολίτες, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους δύο Αστυνομικούς του ΤΑ Εξαρχείων που ανταποκρίθηκαν άμεσα και έσπευσαν πεζοί στο σημείο της επίθεσης σε βάρος του 49άχρονου, ενώ αίσθηση τους προκάλεσε το γεγονός, ότι ολόκληρη Αστυνομική Υπηρεσία του κέντρου της Αθήνας, επαφίεται στα αντανακλαστικά και την επιχειρησιακή ανταπόκριση δύο(!) .. Αστυνομικών.

Post a comment

 
Top