1.000 ΚΛΙΝΩΝ - Κορωνοϊός: Ανοίγει το νοσοκομείο που φτιάχτηκε σε 10 μέρες στην Ουχάν της Κίνας -Εντυπωσιακές εικόνες από drone | MOLWNLAVE.COM

0

Ο κορωνοϊός που ξέσπασε στην κινεζική πόλη Ουχάν ανάγκασε τις Αρχές της χώρας να χτίσουν μέσα σε χρόνο-ρεκόρ νοσοκομείο για να φιλοξενηθούν οι ασθενείς που όσο περνά ο καιρός όλο και πληθαίνουν στην ασιατική χώρα.

Μέσα σε δέκα ημέρες λοιπόν το νοσοκομείο με δυναμική 1.000 κλινών αναμένεται να ανοίξει αύριο Δευτέρα, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά η χώρα. Σημειώνεται ότι η κινεζική πόλη Ουχάν των 11 εκατ. κατοίκων βρίσκεται σε καραντίνα μετά την έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού, που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 300 ανθρώπους.

Φωτογραφία από το νέο νοσοκομείο που τραβήχθηκε χθες, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου  

Βίντεο από το νοσοκομείο στην κινεζική πόλη Ουχάν
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αριθμεί 1.400 άτομα, όλοι από τις κινεζικές ένοπλες δυνάμεις. Οι εικόνες μέσω drone που έρχονται στη δημοσιότητα από το δίκτυο «New China Tv» είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Πώς χτίστηκε το νοσοκομείο μέσα σε 10 ημέρες στην Ουχάν της Κίνας
Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις κρατικές κατασκευαστικές ξεκίνησαν στις 24 Ιανουαρίου την κατασκευή του 1.000 κλινών νοσοκομείου. Πάνω από 1.000 εργάτες δούλευαν ασταμάτητα προκειμένου το νέο νοσοκομείο να είναι έτοιμο στις 2 Φεβρουαρίου και μια ημέρα μετά να λειτουργήσει κανονικά.

Το νέο νοσοκομείο κατασκευάστηκε με προκάτ κτίσματα γύρω από ένα παραθεριστικό συγκρότημα 25.000 τετραγωνικών μέτρων που αρχικά προοριζόταν να γίνει παραθεριστικό συγκρότημα για τους εργάτες της περιοχής.

Post a comment

 
Top