Πού είπαμε στέλνουμε μήνυμα στο 13033,να θυμάστε το 33-Από τις 06.00 το πρωί σήμερα μέχρι τις 6 Απριλίου 06.00. | MOLWNLAVE.COM

0
ΤΥΧΑΙΟ??? ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κ. Χαρδαλιά, όπως ανέφερε και ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμα του, απαγορεύεται η άσκοπη κυκλοφορία από αύριο, Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 06.00 το πρωί, στην ελληνική Επικράτεια χωρίς καμία χωροταξική εξαίρεση, με ισχύ μέχρι τις 6 Απριλίου στις 06.00 το πρωί η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Μας κάνει 666

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πανδημία θα περάσει αλλά θα ζούμε σε έναν αλλιώτικο κόσμο.«Για να σταματήσει η πανδημία, ολόκληροι πληθυσμοί καλούνται να συμμορφωθούν με ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές και δύο βασικοί τρόποι υπάρχουν για να επιτευχθεί αυτό: ο ένας είναι να παρακολουθεί η κυβέρνηση τους πολίτες και να τιμωρεί όσους παραβιάζουν τους κανόνες.
Αν βγεις έξω μη κάνεις το λάθος να στείλεις στο 13033.Δείτε το βίντεο και να θυμάστε τον αριθμό 33.

Θα έχεις "καρφωθεί" μόνος σου.

Αυτό περίμεναν αυτοί τόσο καιρό.Να τους δώσεις προσωπικά σου δεδομένα όπως αριθμό κινητού (μιας και οι εταιρίες δεν τους το δίνουν) αριθμό ταυτότητας και τόπο διαμονής ώστε να συμπληρώσουν στη βάση δεδομένων τους το τελευταίο στοιχείο που τους λείπει για να σε φακελώσουν πλήρως. 

Εφόσον θα ξέρουν το κινητό σου θα γνωρίζουν και το σήμα GPS σου που βρίσκεσαι κάθε στιγμή οπότε όταν θα κατέβεις να διαμαρτυρηθείς για οτιδήποτε δε μπορείς να αρνηθείς πως δεν ήσουν εκεί η πως δεν ήσουν εσύ. Αφού θα ξέρουν το κινητό σου θα ξέρουν κ τον λογαριασμό σου στο Facebook Instagram κλπ. Θα μπλοκάρουν όλους τους λογαριασμού σου όπως κ της κάρτας σου μέχρι να κάτσεις "φρόνημα" στο σπίτι σου.

Δείτε το βίντεο και να θυμάστε τον αριθμό 33.


Post a comment

 
Top