Αναχωρεί και η διμοιρία των ΜΑΤ από Γιάννενα-170 αστυνομικοί από την Ήπειρο στον Έβρο | MOLWNLAVE.COM

0
Από τις τέσσερις διευθύνσεις της Ηπείρου έχουν μετακινηθεί στον Έβρο 170 συνολικά αστυνομικοί. Από την Δευτέρα, το πιθανότερο, θα ξεκινήσει η αντικατάστασή τους με άλλες δυνάμεις.


Σταδιακά θα επιστρέφουν και εντός τριημέρου θα αντικατασταθούν με άλλους συναδέλφους τους από την περιοχή. Στους πρώτους που θα αναχωρήσουν για Έβρο αυτή την φορά είναι οι άνδρες που απαρτίζουν την διμοιρία των ΜΑΤ Ιωαννίνων.

Την ώρα που οι ελληνικές δυνάμεις σταματούν τις απόπειρες μεταναστών να μπουν στο ελληνικό έδαφος, ξεκινάει η επέκταση του φράχτη κατά 40 χλμ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σημεία που προκρίνονται βρίσκονται σε Ορμένιο, Κήπους, Φέρες, Τυχερό, Σουφλί, Δίκαια, Δίλοφο, Μαράσια και Νέα Βύσσα. Ο φράκτης θα επεκταθεί σε σημεία που ευνοούν τη διέλευση ατόμων. Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί 12,5 χλμ. σε χερσαία σημεία, πριν και μετά τις Καστανιές Εβρου.

Οι ελληνικές δυνάμεις καθημερινά προσπαθούν να εμποδίσουν την παράνομη είσοδο στη χώρα σε μετανάστες. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του Έβρου εμποδίστηκαν 2.867 απόπειρες παράνομης εισόδου στην Ελλάδα. Οι ελληνικές Αρχές κατά το ίδιο διάστημα συνέλαβαν 8 άτομα. Επτά από τα οποία προέρχονται από το Αφγανιστάν και ένα από τη Συρία.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

Post a comment

 
Top