2.500 χρόνια μετά τις Θερμοπύλες και τη Σαλαμίνα ο Ξέρξης επιστρέφει | MOLWNLAVE.COM

0
Το 2020 αποτελεί το επετειακό έτος για τα 2.500 χρόνια από την Μάχη των Θερμοπυλών και την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Για τον λόγο αυτό προετοιμάζονται εκδηλώσεις, με την συμβολή της Πολιτεία και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίες θα τιμήσουν τα δύο αυτά κορυφαία πολεμικά γεγονότα τα οποία σηματοδότησαν την παγκόσμια ιστορία και προστάτευσαν το δυτικό πολιτισμό από τις ορδές των Περσών του Ξέρξη.

Η Δύση και ο πολιτισμός της κινδύνευσαν πάλι σοβαρά από τα ανατολικά τον 16ο αιώνα, στο όνομα του Ισλάμ αυτή την φορά, από τους Οθωμανούς του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή.

Τις τρεις τελευταίες δεκαετίες η Δύση δεν δέχεται ορδές από την Ανατολή με σπαθιά και βέλη, αλλά σταδιακά μετανάστες. Όμως από το 2015 το φαινόμενο των εισροών εξ ανατολών έγινε πιο έντονο και απότομο, με την λεγόμενη προσφυγική κρίση. Όσοι έρχονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι και η έλευση τους πρέπει να γίνεται δεκτή χωρίς αντιρρήσεις στο όνομα κάποιου απροσδιόριστου ανθρωπισμού.


Ο κίνδυνος του Ξέρξη ήταν άμεσα ορατός πριν 2.500 χρόνια, αλλά τώρα καλύπτεται από τις μαντηλοφορούσες ισλαμίστριες και τα “ασυνόδευτα προσφυγόπουλα”.

Αν όμως τολμήσει να αντιδράσει κανείς σε αυτό το φαινόμενο, εφιστώντας τους κινδύνους για την ταυτότητα και το μέλλον τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης, αμέσως θα στιγματιστεί από το όλον σύστημα ως “ρατσιστής” και “φασίστας”.

Η ιστορία τα έφερε έτσι ώστε η Ελλάδα να αποτελεί γεωγραφικά τόσο το 480 π.Χ. όσο και το 2020 μ.Χ. τον κυματοθραύστη της ανατολικής επέλασης στην γηραιά ήπειρο.

Έπρεπε να φτάσει η κατάσταση στο αμήν και στο “ως εδώ και μη παρέκει” για να καταλάβει η Αθήνα το σοβαρό πρόβλημα που έχει ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζει η Ελλάδα ως προς την εθνική της κυριαρχία αλλά και την εθνική της συνέχεια, για να σκεφτεί ότι πάρει δραστικά μέτρα απέναντι στο πρόβλημα, μιας και η Ευρωπαϊκή Ένωση μιμείται τον Πόντιο Πιλάτο.

Άσχετα αν οι επίσημοι εκπρόσωποι της Πολιτείας αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν την λέξη “εισβολή”, για να περιγράψουν την πραγματικότητα που ισχύει – και κανείς δεν μπορεί να κάνει πως δεν βλέπει – από τις 27 Φεβρουαρίου 2020 στα ελληνο-τουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Ο Ξέρξης επέστρεψε μετά από 2.500 χρόνια και θέλει να πάρει την εκδίκηση του από τον Λεωνίδα και τον Θεμιστοκλή.

Οι εχθροί εντός των πυλών πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Κάποτε ήταν οι Εφιάλτες, τώρα είναι οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές” και οι δουλέμποροι “ανθρωπιστές”. Το θέμα είναι να καταλάβει ο Έλληνας σε ποια κρίσιμη ιστορική καμπή βρίσκεται η πατρίδα του.
πηγη

Post a comment

 
Top