Σταθμός Λαρίσης: 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο «νυχτερινό τρένο | MOLWNLAVE.COM

0
Σταθμός Λαρίσης: 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο «νυχτερινό τρένο T 600 από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και απετράπησαν από δυνάμεις των  ΜΑΤ»

Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ  στις 11: 50 μμ  στο Σταθμός Λαρίσης 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να (επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία T 600) που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με αναχώρηση στις 00:00 π.μ  για να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν  στους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στα τουρκικά σύνορα και περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα  όπως αποκάλεσαν  οι ίδιοι !


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που είχε το greekaffair.gr οι 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες απετράπησαν την τελευταία στιγμή   χάρη στην εγρήγορση των υπαλλήλων του ΟΣΕ  που ενημέρωσαν την ελληνική αστυνομία και στην αμεση επέμβαση των  ΜΑΤ .
Ύστερα από την άμεση επέμβαση των ΜΑΤ οι ομάδα των 400 Αλλοδαπών  λαθρομεταναστών διαλύθηκε και απομακρύνθηκε από το  Σταθμό Λαρίσης.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι η αμαξοστοιχία έφυγε  από τα στέγαστρα του Αγ. Ιωάννη Ρέντη  για το Σταθμό Λαρίσης με μια ώρα καθυστέρηση  λόγου των Αλλοδαπών  λαθρομεταναστών .
πηγη

Post a comment

 
Top