Πλάκωσαν και οι Κοκκινομπερέδες της 71ης στον Έβρο…Τι χαμπάρια τώρα «Κομάντο της Jandarma;» | MOLWNLAVE.COM

0


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες  αναφέρουν οτι στα Σύνορα του Έβρου ,με την έλευση των πολυδιαφημισμένων Κομάντος της Jandarma…Πλάκωσαν  οι Κοκκινομπορέδες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ»

Η Άμεση αντίδραση της Ελλάδος στην αναβαθμισμένη κλιμάκωση στον Έβρο έδειξε οτι εδώ δεν παίζουμε πια και οτι εδώ οι Τούρκοι δεν έχουν απέναντι τους  Κούρδους άοπλους μαχητές  στα βουνά ,αλλά Άριστους επαγγελματίες  με ….Τεράστια εμπειρία !
Όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο Στράτευμα και την Άμυνα γνωρίζουν οτι οι Κοκκινομπερέδες δεν αστειεύονται και σίγουρα δεν είναι απλοί κληρωτοί Οπλίτες !

ή Τουρκική Χωροφυλακή (Türk Jandarması) αποτελεί κλάδο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, υπεύθυνο για τη διατήρηση της δημόσιας τάξης σε περιοχές που δεν εμπίπτουν στη δικαιοδοσία των αστυνομικών δυνάμεων (γενικά στις αγροτικές περιοχές), καθώς και της εξασφάλισης της εσωτερικής ασφάλειας και γενικά τον έλεγχο των συνόρων, μαζί με την εκτέλεση άλλων ειδικών καθηκόντων που της ανατίθενται με ορισμένους νόμους και κανονισμούς.
Η Τουρκική Στρατοχωροφυλακή είναι ουσιαστικά μια κυβερνητική ένοπλη υπηρεσία επιβολής του νόμου, στρατιωτικής φύσης.


Στη Γενική Διοίκηση Χωροφυλακής υπάγεται και η  Τουρκική Στρατονομία (Askeri İnzibat), υπεύθυνη για την αστυνόμευση των ενόπλων δυνάμεων και δύο ταξιαρχίες ειδικών δυνάμεων, η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων Χωροφυλακής (Jandarma Özel Harekat) και η Διοίκηση Δημόσιας Ασφάλειας Χωροφυλακής (Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı).

(Η Ελληνική Διακλαδική Αστυνομία τω Ενόπλων Δυνάμεων   που έχει ανακοινωθεί απο το 2014 που  στην ευχή είναι ;

Η Jandarma  μετά το Πραξικόπημα υπάγεται αποκλειστικά στο Τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών υπο τον Σοϊλού !

Ενώ στις Δυνάμεις της 71ης Ταξιαρχίας που φέρει το  Όνομα «ΠΟΝΤΟΣ» υπάγονται και οι Διμοιρίες που έχουν εξοπλισμό κατά Οχλοκρατικών εκδηλώσεων και οι  Λαθρομετανάστες που θα επιχειρήσουν εναντίον τους  θα πρέπει να το σκεφτούν όχι μια αλλά πολλές φορές!!

Υ.Γ  Εκείνο που φάνηκε απο τους Τούρκους μετά και την σθεναρή αντίσταση των Δυνάμεων στον Έβρο είναι ότι «αλλού Βαράν τα Τούμπανα και αλλού χορεύει η νυφη».
πηγη

Post a comment

 
Top