Γ. Καμίνης: Νεοναζί και φασίστες οι πολίτες στον Έβρο | MOLWNLAVE.COM

0
Σίγουρα ο πατριωτισμός των Ελλήνων δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαφορετικά από έναν «αριστερό» του κ@λου, αφού με ανακοίνωση του, εκπροσωπώντας το ΚΙΝΑΛ ή ότι απόμεινε από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, κοντά στην λογική του αξαδέρφου του στην ιδεολογία ακραίου ΣΥΡΙΖΑ και των μελλών του, χαρακτηρίζει τους Έλληνες Πατριώτες που στηρίζουν το έργο της αστυνομίας και του Στρατού στον Έβρο Ναζιστές και ακροδεξιούς.

Να πούμε στον μοσχοαναθρεμένο αριστερό ή ΠΑΣΟΚ ανάλογα κατά που φυσάει ο άνεμος και τα συμφέροντα του,  ότι οι Έλληνες Πολίτες βοηθούν στο δύσκολο έργο της φύλαξης των συνόρων την αστυνομία και τον στρατό και ο λόγος είναι ότι γνωρίζουν αυτοί οι πολίτες το ποτάμι Έβρος, που δεν είδε ο ίδιος ο Γ. Καμίνης ούτε σε φωτογραφία.

Άρα αυτοί οι Έλληνες πατριώτες- ναζιστές – που αποκαλείς αγαπητέ Γιώργο Καμίνη δεν είναι αυτόκλητοι σωτήρες και απλά προστατεύουν την πατρίδα. Σαφώς και αυτή η έννοια για έναν αριστεροτραφή είναι ασύμβατη με την ιδεολογία του.

Επίσης αγαπητέ κ. Καμίνη αυτοί οι νεοζαζί όπως τους αποκαλείς δεν επιτέθηκαν σε κανέναν δημοσιογράφο και φωτορεπόρτερ στα νησιά. Προσπάθησαν να διώξουν από το σπίτι τους τις ρουφήχτρες ΜΚΟ, ελάχιστους από δαύτους, αφού το χρήμα είναι πολύ.

Προσπάθησαν να τους διώξουν μέσα από τα σπίτια τους που ήθελαν σώνει και καλά να φύγουν οι νησιώτες για να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες, οικονομώντας πολύ χρήμα, πληρωμένο από τον Έλληνα φορολογούμενο παίζοντας ξεκάθαρα το παιγνίδι του Ερντογάν και θέλοντας το κακό της Χώρας μας.

Προφανώς κύριε Καμίνη δεν πλήρωσες ποτέ εφορία και δεν σε νοιάζει αν τα λεφτά των Ελλήνων, πληρώνουν τους εχθρούς και πλιατσικολόγους λαθρομετανάστες μακρυά χέρια του Ερντογάν και δεν είναι προσβολή οι Έλληνες να προστατεύουν την πατρίδα τους.

Προβοκάτορες δυστυχώς για τον Ελληνικό Λαό είναι οι ομοϊδεάτες σου κύριε Καμίνη. Δηλαδή η αφεντιά σου πιστεύει ότι την στήριξη των Ελλήνων πολιτών στα Εθνικά ιδεώδη περίμενε ο Ερντογάν για να κάνει την προπαγάνδα του; Μάλλον βαθιά νυχτωμένος είσαι κύριε «Δημοκράτη» Γ. Καμίνη.

Τέλος, αν όντος γνωρίζεις με ντοκουμέντα ότι στον Έβρο υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ ακραίοι και Νεοναζί οι οποίοι αντιπαλεύονται τα συμφέροντα της Χώρας, κατήγγειλε τους.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΙΝΗ

Διαφορετικά λειτουργείς όπως οι ομοϊδεάτες σου κομουνιστές εις βάρος της Πατρίδας μας.

πηγη

Post a comment

 
Top