Αποκάλυψη από το «Βατράχι των Ιμίων»: Η κατάσταση στον Έβρο είναι πιο σοβαρή από ό,τι παρουσιάζεται | MOLWNLAVE.COM

0

Ως κίνηση αντιπερισπασμού χαρακτηρίζει το «Βατράχι των Ιμίων», Κώστας Χατζηδάκης την κατάσταση στον Έβρο και το σχέδιο του Ερντογάν, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολύ συζήτηση τον τελευταίο καιρό! Πέρα από την κίνηση αντιπερισπασμού που βλέπω ότι κάνει ο Ερτογάν που το μήλο της έριδος είναι και εξακολουθεί να είναι το Αιγαίο και ίσως αρχίσει μια θερμή άνοιξη!!

Εδώ όμως θα επισημάνω ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ελλάδα να πετύχει πολλά πράγματα με μια κίνηση εν όψη και της συνόδου κορυφής της Ε.Ε ποια είναι αυτά;

Πρώτον να πιέσει για δημιουργία buffer zone που θα γίνεται και ταυτοποίηση ασύλου από πλευράς Τουρκίας μιας και είναι η πρώτη χώρα εισόδου η οποία πρέπει να παρέχει δικαίωμα ασύλου και ξεχωρισμου από πρόσφυγες και λαθρομετανάστες ! Δεύτερον να σφραγίσει με οχυρωματικά έργα όλο τον Έβρο κάτι που θα έχει όφελος και μακροπροθεσμα μιας και το πρόβλημα της παράνομης εισόδου θα συνεχιστεί!

Και τρίτο να σκληρύνει τη στάση και στα θαλάσσια σύνορα με αποτρεπτικά μέσα που χρησιμοποιούν άλλες χώρες και φυσικά να ενεργοποιηθεί το ηλεκτρονικό διασυνοριακό σύστημα ελέγχου ανθρώπων και αγαθών που έχει προμηθευτεί η χώρα και δεν έχει λειτουργήσει ποτέ!!

Φυσικά όλα αυτά να συνοδεύονται από την έμπρακτη υποστήριξη της Ευρώπης τόσο σε έμψυχο όσο και σε οικονομικό επίπεδο! Με όλα αυτά θωρακίζεται η χώρα και από την υγειονομική βόμβα που συνοδεύει το λαθρομεταναστευτικό με ότι συνεπάγεται για την δημόσια υγεία των Ελλήνων!

Και μην βιαστούν κάποιοι να μιλήσουν για ρατσισμό γιατί αυτές οι θολοκουλτουριαρικές απόψεις κρύβουν πακτωλό χρημάτων που φυσικά πάνε σε γνωστές σε όλους μας τσέπες!

Τέλος θα ήθελα να σταθώ και στο κλίμα αλληλεγγύης και ομόνοιας που δημιούργησε η κρίση με τα επεισόδια στον Έβρο και επικράτησε στον κόσμο κάτι που το ήθελε η ελληνική κοινωνία και σε αυτό βέβαια βοήθησε και η στάση της κυβέρνησης με την εξαγγελία των μέτρων που έπρεπε να έχει πάρει εδώ και καιρό!

Κύριε Μητσοτάκη έχεις το μοχλό πίεσης έχεις την ευκαιρία έχεις τα γεγονότα που όλα συνηγορούν στο δίκιο της Ελλάδας μην την αφήσεις να χαθεί και μην κάνεις για άλλη μια φορά το θέλω των Γερμανών που φανερά πλέων έχουν δείξει την προτίμηση τους στο πρόσωπο του Ερτογάν έφτασε ο καιρός να απαιτήσεις το χαμένο σεβασμό και αξιοπρέπεια που δικαιούται η χώρα μας!Post a comment

 
Top