Ο Μπορίσοφ επικρίνει την Ελλάδα στη συνάντηση με τον «φίλο» του Ερντογάν | MOLWNLAVE.COM

0
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, συμφώνησαν κατά της Ελλάδας, δείχνοντας πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους εις βάρος της Ελλάδας.

Ο Μπορίσοφ αποκάλεσε «φίλο» του τον σύγχρονο σουλτάνο της Τουρκίας, όπως είχε κάνει παλιότερα και με τον τέως Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Ως Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πρέπει να πληρώσουμε όλοι, ώστε να υπάρχει ένα μέρος ασφαλές και ζεστό για τα παιδιά στα σύνορα», είπε ο Μπορίσοφ και υποστηρίζοντας ότι η λύση για το προσφυγικό ζήτημα είναι η δημιουργία κέντρων εκτός των ευρωπαϊκών συνόρων, δήλωσε ότι «όλες οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να συνεισφέρουν προς αυτήν την κατεύθυνση».

Αποκαλώντας τον Τούρκο πρόεδρο «ο φίλος μου», ο Βούλγαρος πρωθυπουργός επέκρινε εμμέσως την Ελλάδα για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα: «Είναι μεγάλο λάθος να φέρνεις ανθρώπους που βρίσκονται στα ευρωπαϊκά σύνορα αντιμέτωπους με στρατό».

«Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε ψύχραιμα την συμπεριφορά της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες», αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ.

Κατά τα φαινόμενα Τουρκία και Βουλγαρία τα βρήκαν:

Οι Τούρκοι δεν θα στείλουν κανέναν μουσουλμάνο στην Βουλγαρία, η οποία οφείλει να επικρίνει και αυτή δημόσια την Ελλάδα για την διαχείρισή της στο «μεταναστευτικό».
πηγη

Post a comment

 
Top