Τουρκικά μαχητικά προσπάθησαν να παρενοχλήσουν το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Άμυνας-Άγκυρα: «Θα δείτε τι έχει να συμβεί από εδώ & πέρα» | MOLWNLAVE.COM

0
Μέτωπο σε Έβρο, Αιγαίο και αέρα έχει ''ανοίξει'' η Άγκυρα. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως θέλει να προκαλέσει επεισόδιο και οι Ελληνικές Αρχές πρέπει να είναι προετοιμασμένες για όλα!


Στις 10:09 ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από τους Λειψούς σε υψόμετρο μόλις 3.109 ποδών, δηλ. περίπου 1.000 μέτρων.

Στο νησί όπως μετέδωσε το Mega, κατευθυνόταν το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή. Και όπως φαίνεται ήταν μια προσπάθεια από την τουρκική πλευρά να παρενοχλήσει το ελικόπτερο. Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν άμεσα και τους αναχαίτησαν.

Νέες προκλήσεις Σοϊλού

Όσα συνέβησαν μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα να δείτε τι έχει να συμβεί από εδώ και πέρα» ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Έχουμε σύνορα μήκους 200 χλμ με την Ελλάδα που έχει ως συνοριογραμμή τον Έβρο.. Και δυστυχώς λόγω της ξηρασίας στα Βαλκάνια το ύψος του νερού έπεσε στους 40-45 πόντους. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να περάσετε το ποτάμι περπατώντας. Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ικανότητα να κρατήσει τα σύνορα» ήταν κάποιες από τις προκλητικές του αναφορές.
πηγη

Post a comment

 
Top