Ζητάει το λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ για τις βολές του ΛΣ κατά των λαθρομεταναστών | MOLWNLAVE.COM

0
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΑΤΑΚΙ! 

«Οφείλει άμεσα η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός να απαντήσουν αν τηρούνται οι κανόνες έρευνας, διάσωσης και ασφάλειας ή αν έχουμε επιστρέψει στις σκοτεινές εποχές των παράνομων επαναπροωθήσεων»

Όπως αναφέρει ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ «Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και blogs, βίντεο που δείχνουν σκάφη του λιμενικού να απωθούν βίαια βάρκες μεταναστών. Στις εν λόγω σκηνές, φαίνεται μάλιστα να γίνεται χρήση βολών εκφοβισμού.»

 Οι πρακτικές αυτές, σημειώνει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, "είναι ενάντια στο Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας και τις Διεθνείς Συμβάσεις.»

Η δήλωση του τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σαντορινιός:

«Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και blogs, βίντεο που δείχνουν σκάφη του λιμενικού να απωθούν βίαια βάρκες μεταναστών.

Στις εν λόγω σκηνές, φαίνεται μάλιστα να γίνεται χρήση βολών εκφοβισμού. Οι πρακτικές αυτές είναι ενάντια στο Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας και τις Διεθνείς Συμβάσεις.Οφείλει άμεσα η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός να απαντήσει αν τηρούνται οι κανόνες έρευνας, διάσωσης και ασφάλειας ή αν έχουμε επιστρέψει στις σκοτεινές εποχές των παράνομων επαναπροωθήσεων».

Post a comment

 
Top