Αυτά που κρύβει η Τουρκία – Θέλουν τον Έβρο αλλά θα εκραγούν από μέσα (ΒΙΝΤΕΟ) | MOLWNLAVE.COM

0

Εικόνες που δεν μπορεί να κρατήσει μυστικές ο Ερντογάν...

Οι εικόνες που θα δείτε αφορούν μουσουλμάνους προσκυνητές, οι οποίοι είχαν πάει στην Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας και μόλις γύρισαν στην γείτονα, τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα.

Απεγνωσμένοι προσπάθησαν να δραπετεύσουν από το Κέντρο Κράτησής τους στην τουρκική επαρχία Konya. Η αστυνομία όρμηξε για να τους εμποδίσει και οι σκηνές κατεγράφησαν!

Κατά τα άλλα η Τουρκία δεν έχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό, όπως δεν έχει… πρόβλημα με τις μειονότητες που ξεσηκώνονται στην Τουρκία (Κούρδοι, ελληνογενείς, Αρμένιοι, Αλεβίτες κ.α.), δεν έχει πρόβλημα στην πολιτική, όπου τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα (ισλαμιστές Ερντογάν, κεμαλιστές Κιλιντζάρογλου) παίζουν μπουνιές στο Κοινοβούλιο.


Ο τούρκος Πρόεδρος πάντως θέλει να «σπάσει» τα σύνορα στον Έβρο, αγνοώντας το γεγονός πως η Τουρκία μπορεί να εκραγεί από μέσα, έχοντας πλέον ακόμα ένα πρόβλημα να διαχειριστεί, χωρίς να πληγεί η εικόνα της γείτονας προς τα έξω: την διαχείριση του κορωνοϊού.

Σημειώνεται πως η Τουρκία, η οποία, εκτός των άλλων, κρύβει τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων που έχει, προχώρησε στην αναστολή των μαζικών προσευχών στα τζαμιά λόγω του κορωνοϊού.

Τα τζαμιά θα παραμείνουν ανοιχτά για να προσεύχονται μεμονωμένα οι πιστοί.

Δείτε τις εικόνες με τους προσκυνητές να ξεσηκώνονται. Υπολογίζονται σε περίπου 20.000:

Post a comment

 
Top