Δήλωση αδερφού Jeremy Corbyn-Bill Gates και ο George Soros πίσω από τον κορονοϊό | MOLWNLAVE.COM

0
O 72χρονος αδερφός του Jeremy Corbyn  δήλωσε σε ανάρτηση του στο Twitter ότι πίσω από τον κορονοιό κρύβεται ο Bill Gates και ο George Soros και ότι ο ιός είναι μία απόπειρα να εξοντωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός με το επερχόμενο δηλητηριασμένο αντίδοτο.

Επίσης η πανδημία του  κορωνοϊού αφού δοκιμάστηκε σε εξομοίωση από τα πάμπλουτα φρικιά Bill Gates και  George Soros τώρα έγινε πραγματικότητα.Προφανώς θα εννοεί την «προσομοίωση» επιδημίας κορωνοϊού στα τέλη του 2019 στη Νέα Υόρκη με κωδική ονομασία Συμβάν 2021 μία άσκηση ξεσπάσματος επηδημίας.

Μια από τις φήμες που διαδόθηκαν αρκετά στο διαδίκτυο ήταν πως το ίδρυμα του Αμερικανού είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού. Τον Οκτώβρη του 2019, το ίδρυμα Γκέιτς, η σχολή υγείας Τζον Χόπκινς Μπλούμπεργκ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, διοργάνωσαν από κοινού μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, όπου «πολιτικοί, επικεφαλής εταιρειών και υπεύθυνοι υγείας» εργάστηκαν από κοινού σε μια προσομοίωση της επιδημίας του κορωνοϊού. Η συνάντηση αυτή πυροδότησε δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα social media, που ισχυρίζονταν πως ο Μπιλ Γκέιτς «προέβλεψε» την επιδημία του κορωνοϊού, ενώ ισχυρίζονταν πως το σενάριο της προσομοίωσης ήθελε να χάνονται από την επιδημία 65 εκατ. ζωές.

Το κέντρο Τζον Χόπκινς είναι μια διεθνής ΜΚΟ που ασχολείται με την προστασία της δημόσιας υγείας απέναντι σε επιδημίες. Χρηματοδοτείται τόσο από το αμερικανικό κράτος, όσο όμως και από ιδιωτικούς πόρους, όπως το ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς. Η διάδοση των θεωριών συνωμοσίας που ήθελαν τον Μπιλ Γκέιτς να προκαλεί την επιδημία, οδήγησε την ΜΚΟ να εκδώσει ανακοίνωση στις 25 Ιανουαρίου.

Σε αυτήν, επιβεβαίωνε βέβαια την προσομοίωση, η οποία όμως έθετε ως επίκεντρο της επιδημίας ένα χοιροστάσιο στη Βραζιλία. Το Χόπκινς διευκρίνιζε πως η εκδήλωση δεν έκανε πρόβλεψη πανδημίας, αλλά προσομοίωση και τα δεδομένα που χρησιμοποιούνταν δεν προσομοίαζαν στον κορωνοϊό n CoV-2019. Ο κορωνοϊός αποτελεί μια ευρεία οικογένεια ιών, μεταξύ των οποίων και ο SARS που προκάλεσε την πανδημία το 2003, ενώ από την ΜΚΟ διαβεβαιώνουν ότι ποτέ η προσομοίωση δεν προέβλεπε πως η επιδημία του ιού θα οδηγούσε στον θάνατο 65 εκατ. ανθρώπους.

Το ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε την ομάδα που κατέχει την «ευρεσιτεχνία» του κορωνοϊού

Μια άλλη φήμη που διαδόθηκε το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τον κορωνοϊό και τον Μπιλ Γκέιτς, ήθελε το ίδρυμα του Αμερικανού να χρηματοδοτεί ινστιτούτο, προκειμένου να αποκτήσει την ευρεσιτεχνία του κορωνοϊού. Το Ινστιτούτο Πιρμπράιτ κατέθεσε αίτημα ευρεσιτεχνίας για τον κορωνοϊό, το οποίο και εγκρίθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 2018. Περιέργως, διέδιδαν οι εν λόγω ιστοσελίδες, «ένας από τους βασικούς χρηματοδότες του Ινστιτούτου είναι το ίδρυμα Γκέιτς».

Το ινστιτούτο Πριμπράιτ είναι ένα κέντρο έρευνας στη Βρετανία, γνωστό για το έργο του στον τομέα της επιδημιολογίας. Το βρετανικό κέντρο, εξέδωσε και αυτό με τη σειρά του ανακοίνωση, στις 24 Ιανουαρίου, με την οποία διαψεύδει τις φήμες.

Αρχικά, το Ινστιτούτο ξεκαθαρίζει πως πραγματοποιεί μεν έρευνα για ένα είδος κορωνοϊού, ωστόσο αυτός προσβάλει μόνο ζώα και κυρίως πουλερικά. «Το Πιρμπράιτ δεν εργάζεται για την ώρα πάνω στον κορωνοϊό που προσβάλει ανθρώπους» υπογραμμίζει το Ινστιτούτο.

Τέλος, το Ινστιτούτο προσθέτει πως δεν έλαβε κανενός είδους χρηματοδότηση από τον ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς προκειμένου να αποκτήσει την εν λόγω ευρεσιστεχνία. Ο Μπιλ Γκέιτς συνεισφέρει στο ερευνητικό έργο του βρετανικού ιδρύματος, αλλά σε έρευνες που αφορούν σε ασθένειες ζώων και το ανοσοποιητικό σύστημα αυτών.

Ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε πως τα εμβόλια συμβάλουν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού;

Ο Μπιλ Γκέιτς μιλώντας σε TEDx πριν από δέκα χρόνια, φέρεται σύμφωνα με μια τρίτη θεωρία συνωμοσίας, να υποστηρίζει πως τα εμβόλια συμβάλουν στη μείωση του πληθυσμού της γης. «Ο Μπιλ Γκέιτς εξήγησε πως τα εμβόλια είναι ένας παράγοντας κλειδί για την μείωση του πληθυσμού παγκοσμίως και ποιος καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό, από το να απελευθερώσει κανείς πατενταρισμένους κορωνοϊούς στις μάζες, προκειμένου να εισάγει αργότερα το παντεταρισμένο εμβόλιο γι’ αυτές;» σημειώνει εμφατικά κάποιο κείμενο.

Τι ακριβώς όμως έλεγε τότε ο Μπιλ Γκέιτς. «Ο κόσμος μετρά σήμερα 6,8 δισ. ανθρώπους. Υπολογίζεται ο αριθμός τους να φτάσει τα 9 δισεκατομμύρια. Με βέλτιστα αποτελέσματα σε νέα εμβόλια, στις υπηρεσίες υγείας, στον έλεγχο των γεννήσεων, θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον ρυθμό αύξησης, 10 με 15%» έλεγε το 2010 ο Μπιλ Γκέιτς. Ο εκατομμυριούχος αναφερόταν στον ρυθμό αύξησης του πληθυσμού και όχι σε κάποιο σχέδιο για την μείωση του κατά 10 με 15%.

Post a comment

 
Top