«Κάψτε τoυς Έλληνες – Ή θα περάσουμε ή θα πεθάνουμε»: Πολλαπλασιάζονται οι ορδές μουσουλμάνων στα σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ) | MOLWNLAVE.COM

0
Με κίνδυνο τη ζωή τους παράνομοι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν τον Έβρο ποταμό στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία.

Οι ορδές που έρχονται προς την Ελλάδα αυξάνονται!

Ανθρώπινα «καραβάνια» από το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράν, Μαρόκο έρχονται από τα πέρατα της Τουρκίας προκειμένου να ασκηθεί πίεση στην Ελλάδα και να ανοίξει τα σύνορα!

«Η θα περάσουμε ή θα πεθάνουμε», απαντά ένας αλλοδαπός σε παραίνεση του απεσταλμένου του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού, Μανώλη Κωστίδη, να μην πάνε προς την Ελλάδα, καθώς τα σύνορα είναι κλειστά.


Το νέο της υπόθεσης είναι πως μαζί με τους παράνομους μετανάστες έχουν «ξεφυτρώσει» τουρκόφωνοι, οι οποίοι ισχυρίζονται πως είναι πρόσφυγες από το Ιντλίμπ της Συρίας για να περάσουν στην Ελλάδα, η οποία όμως έχει ανακοινώσει πως αναστέλλονται οι αιτήσεις ασύλου.

Την ίδια ώρα στην Ανδριανούπολη ο ντόπιοι έχουν αρχίσει να «γκρινιάζουν» με την έλευση αλλοδαπών, των οποίων η παρουσία μειώνει τις τουριστικές ροές, ασκώντας πίεση στην κυβέρνησή τους.


Οι μουσουλμάνοι που έχουν φτάσει στα ελληνοτουρκικά σύνορα φωνάζουν «Κάψτε τους Έλληνες»!

πηγη

Post a comment

 
Top