Ανθελληνική προπαγάνδα απο το site του ΣΥΡΙΖΑ για τους «εγκλωβισμένους εισβολείς» | MOLWNLAVE.COM

0
Συνεχίστε σε αυτή τη γραμμή μέχρι να σας καταλάβει κ ο τελευταίος αφελής

Υιοθετώντας ουσιαστικά την τουρκική προπαγάνδα, το site του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εγκλωβισμένους ανθρώπους στο κρύο, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει ως «εισβολείς» με χημικά και βία.

Το άρθρο έχει τίτλο: Εγκλωβισμένοι στον Έβρο οι πρόσφυγες, με ξενοφοβικό δηλητήριο και καταστολή απαντάει η κυβέρνηση.Χιλιάδες άτομα παραμένουν πίσω από τον συρμάτινο φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με την προσδοκία να περάσουν στην ελληνική πλευρά, η οποία καθημερινά ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας, με διμοιρίες των Mατ.


Θυμίζουμε το χθεσινό tweet του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο οποίο ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας υποστηρίζει τα ίδια με το άρθρο του left.gr:

«Κοιτάξτε εκείνους που μας διδάσκουν μαθήματα διεθνούς δικαίου! Ρίχνουν βόμβες δακρυγόνων σε χιλιάδες αθώους ανθρώπους που βρίσκονται στα σύνορά τους. Αλλά έχετε υποχρέωση να μεταχειρίζεστε ως ανθρώπους όσους έρχονται στην πόρτα της Ελλάδας!».

Η ανάρτηση του left.gr προκάλεσε πάρα πολλά σχόλια στο twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν την ταύτιση των απόψεων του site με τα όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι.
πηγη

Post a comment

 
Top