ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάσπαρτα, ύποπτα, κρούσματα κορωνοϊού ανάμεσα σε μετανάστες σε όλη την Ελλάδα, τρομάζουν την κυβέρνηση! Απόρρητο σχέδιο έκτακτης ανάγκης για αποκλεισμό από την ΕΛ.ΑΣ των δομών φιλοξενίας μεταναστών σε όλη την χώρα!… | MOLWNLAVE.COM

0

Τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας περιέρχονται περίεργες πληροφορίες, που αναφέρουν την ύπαρξη υπόπτων κρουσμάτων για κορωνοϊό και σε άλλες δομές φιλοξενίας μεταναστών, πέραν της Ριτσώνας.

Οι σχετικές πληροφορίες εξακριβώνονται μια προς μια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής και στη συνέχεια μεταβιβάζονται στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου βρίσκεται υπό διαμόρφωση ένα απόρρητο σχέδιο έκτακτης ανάγκης, που είναι εξαιρετικά πιθανό να εφαρμοστεί τις επόμενες μέρες ή και τις επόμενες ώρες! Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, τον πλήρη αποκλεισμό από την ΕΛ.ΑΣ, όλων των δομών φιλοξενίας μεταναστών σε ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε από ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας, να μετατραπούν σε κλειστές δομές προσωρινής κράτησης. Στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι είναι η μόνη μέθοδος, η οποία μπορεί να αποτρέψει την εξάπλωση της επιδημίας στις πολλές χιλιάδες μετανάστες, που φιλοξενούνται στις δομές αυτές και ταυτόχρονα να εμποδίσει την ανατροφοδότηση της εξάπλωσης του ιού από τους ίδιους, προς τις τοπικές κοινωνίες, εφόσον μέχρι σήμερα όλες οι δομές είναι ανοιχτές και οι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθερα σε πυκνές συντροφιές, ενώ οι Έλληνες πολίτες υποχρεώνονται (και ορθός) να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

«Μόνον αν κλείσουν οι πόρτες σε όλα τα Hot Spots μεταναστών της Ελλάδος μπορεί να προφυλαχτούν οι ίδιοι από την ραγδαία εξάπλωση του ιού και να προστατευτεί η ζωή τους και η υγεία τους», είπε στο europost.gr κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης μιας από τις μεγαλύτερες δομές της Ελλάδος αλλιώς, «θα προκύψουν, από τη μια μέρα στην άλλη, διάσπαρτες υγειονομικές βόμβες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να πεθαίνουν αβοήθητοι και ταυτόχρονα να γίνονται υπερπολλαπλασιαστές της μετάδοσης της επιδημίας σε όλους τους γειτονικούς Ελληνικούς πληθυσμούς», κατέληξε ο συνομιλητής μας.

Το europost.gr είναι ο πρώτος ιστότοπος, που έχει προειδοποιήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το μέγεθος της καταστροφής, που μπορεί να προκύψει, αν οι δομές των μεταναστών παραμείνουν για λίγες μέρες ακόμη ανοιχτές.

Το παράδειγμα της Ριτσώνας δείχνει ότι οι αποφάσεις έχουν αργήσει και είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών να χαθεί πλήρως ο έλεγχος!…

Post a comment

 
Top