“Καμπάνες” για αδικαιολόγητη μετακίνηση σε Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας | MOLWNLAVE.COM

0

Οι κλήσεις καταγράφηκαν στην Γλυφάδα.

Δεν γλίτωσαν από την τσιμπίδα του νόμου ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου (επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και συντονιστής της “ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑNΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ”) και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ.

Οι “καμπάνες” για αδικαιολόγητη μετακίνηση των δύο ανδρών καταγράφηκε στην Γλυφάδα όπου οι δύο άνδρες υποστηρίζουν πως επεδίωξαν να επισκεφτούν απεργούς πείνας στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Η πλευρά των δύο μιλάει για “εκδικητικά πρόστιμα” και συγκεκριμένα σε ανάρτηση του ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) στο facebook αναφέρονται τα εξής:

“Κατόπιν άνωθεν συνεννοήσεων εμποδίζεται η συνάντηση μας με απεργούς πεινας στο ΑΤ Γλυφάδας και επιβλήθηκαν εκδικητικά πρόστιμα στον Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρο Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστή ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικό σύμβουλο Αθήνας οι οποίοι πήγαν εκεί με κάλεσμα των ιδίων των κρατουμένων απεργών πείνας”.

Στην συγκεκριμένη Κίνηση απέδειξαν ότι αγνοούν τις συστάσεις για τις συναθροίσεις και δεν «μένουν σπίτι» και προ 20ημέρου διοργάνωναν συλλαλητήριο στην Ομόνοια παρά την απαγόρευση συναθροίσεων λόγω κορονοϊού.

Δείτε τις δύο κλήσεις σε Κωνσταντίνου και Ασλάμ:
Post a comment

 
Top