Σάλος με τον Πάπα που αποκάλεσε ένα μπουκάλι ουίσκι αληθινό αγιασμό! | MOLWNLAVE.COM

0

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο Βατικανό, όταν ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο, που απεικονίζει τον Πάπα Φραγκίσκο να κρατά ένα μπουκάλι ουίσκι και να το αποκαλεί «το πραγματικό νερό της ζωής».

Σύμφωνα με τη Daily Record κι άλλες μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες, όπως το Forbes και η New York Post, το βίντεο δείχνει τον Πάπα να δέχεται ως δώρο ένα μπουκάλι ουίσκι από μια ομάδα Σκωτσέζων μαθητευόμενων ιερέων, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο Αποστολικό Παλάτι στο Βατικανό, πέρσι.
Το βίντεο αποθανατίστηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το Βατικανό επέμεινε να κοπεί το συγκεκριμένο στιγμιότυπο από το ντοκιμαντέρ, πριν από τη μετάδοσή του την Κυριακή.

Όπως σημειώνει το in.gr, ο σκηνοθέτης Τόνι Κίρνι, της εταιρείας παραγωγής Solus, έκανε ένα φιλμ διάρκειας μιας ώρας, ακολουθώντας τους μαθητευόμενους ιερείς επί 18μηνο, το 2018 και 2019.

«Ήταν πολύ προσγειωμένος μαζί τους και όταν του έδωσαν το μπουκάλι, αντί να το δώσει απλά στον βοηθό του -όπως κάνει συνήθως με τα δώρα-, το σήκωσε ψηλά και είπε: «Αυτός είναι ο πραγματικός αγιασμός», ανέφερε ο σκηνοθέτης.

«Μειδίασε και στ’ αλήθεια μ’ αυτόν τον τρόπο έσπασε ο πάγος με τους μαθητευόμενους ιερείς κι όλους τους άλλους» σημείωσε.

Post a comment

 
Top