Θεοδωρικάκος: Μόνο μετά τον μαζικό εμβολιασμό η επιστροφή σε πλήρη κανονικότητα (βίντεο) | MOLWNLAVE.COM

0
Μήνυμα για πιθανή επανάληψη ή επιβολή συγκεκριμένων περιοριστικών μέτρων στο χρονικό διάστημα μέχρι να βρεθεί το ποθητό εμβόλιο για τον κορονοϊό, έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών, που εκτίμησε πως οι επιπτώσεις της κρίσης θα είναι ισχυρές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού αναφέρθηκε σήμερα (Μ. Σάββατο) ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε μεταξύ άλλων πως στα τέλη του τρέχοντος μηνός θα γίνει η αξιολόγηση της πανδημίας, κατά την οποία θα ληφθούν υπόψιν οι εισηγήσεις των ειδικών, ωστόσο -τόνισε πως- τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αναφορά του για την επιστροφή της χώρας σε ρυθμούς κανονικότητας. Όπως είπε η Ελλάδα θα μπει σε πλήρη κανονικότητα μόνο όταν υπάρξει το εμβόλιο, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο μήνυμα για πιθανή επανάληψη ή επιβολή συγκεκριμένων περιοριστικών μέτρων στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών έστειλε μήνυμα και για το πόσο θα κρατήσουν οι δυσμενείς επιπτώσεις από την κρίση που δημιουργεί η πανδημία, κάνοντας λόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή των πολιτών. Μάλιστα, κάλεσε σε σκληρή δουλειά και υπομονή για να ξεπεραστεί η κρίση.

«Μπορεί σταδιακά να μπούμε σε μια κανονικότητα, αλλά οι επιπτώσεις στη ζωή μας θα είναι ισχυρές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί ενότητα, αλληλεγγύη, προσαρμοστικότητα, σκληρή δουλειά και καρτερικότητα για να βγούμε από αυτήν την κρίση».

πηγη

Post a comment

 
Top