Όλα για όλα οι Τούρκοι! Μιλούν για «ολοκληρωτικό τζιχάντ» – Στο επίκεντρο η Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ) | MOLWNLAVE.COM

0

Κρίσιμες οι στιγμές στην γειτονιά μας...

Θέμα σε μέσα ενημέρωσης της Ευρώπης έχει γίνει η πρόθεση της Τουρκίας να στείλει εκ νέου κύμα εισβολέων κατά της Ελλάδας, την ώρα που βουλευτής και στενός συνεργάτης του Ερντογάν απειλεί με «ολοκληρωτικό τζιχάντ».

Η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», γράφει πως μετά τις συγκρούσεις στον Έβρο, η Τουρκία ξαναστέλνει αλλοδαπούς στην Ελλάδα, δοκιμάζοντας αυτή την φορά ένα διαφορετικό δρομολόγιο μέσω Σμύρνης. Το άρθρο φέρει μάλιστα τον τίτλο: «Ο Ερντογάν στέλνει και πάλι χιλιάδες πρόσφυγες στην ΕΕ».

Πιο χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της Daily Mail, το οποίο μάλιστα δείχνει και δορυφορικές εικόνες, σύμφωνα με τις οποίες αλλοδαποί μεταφέρονται προς τα παράλια της Μικράς Ασίας για να προσπαθήσουν να περάσουν στην χώρα μας.

Δείτε:Μέσα σε όλα αυτά έρχονται οι δηλώσεις του βουλευτή του AKP και στενού συνεργάτη και φίλου του Ερντογάν, Ahmet Hamdi Çamli, να μας προβληματίσουν.

Ο τούρκος βουλευτής δήλωσε, καλεσμένος σε εκπομπή, πως η Τουρκία πρέπει να ξεκινήσει «ολοκληρωτικό τζιχάντ» και «εθνικό αγώνα». Κατά ποιού; Κατά της Ελλάδας;

«Ο Αλλάχ έδωσε ευκαιρία στην Τουρκία. Παραχώρησε στον Ερντογάν να είναι επικεφαλής του κινήματος αυτού. Είναι η ώρα για ολοκληρωτικό τζιχάντ, ώρα για μία εθνική μάχη», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Biz10Tv της Κωνσταντινούπολης.

«Για 45 χρόνια είμαι σαν αδερφός με τον Ερντογάν και συνοδοιπόρος», υπογράμμισε κάνοντας νύξη στις κατακτήσεις της Τουρκίας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι οποίες, προφανώς, θέλει να συνεχιστούν.

Σε περίπτωση που όλα αυτά είναι απλά ρητορικά τεχνάσματα για εσωτερική κατανάλωση, τότε γίνονται, προκειμένου η κυβέρνηση Ερντογάν να ταΐζει με βαρύγδουπα λόγια τους ψηφοφόρους της.

Σε διαφορετική περίπτωση, τα λεγόμενα του Çamli μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με τα πρόσφατα γεγονότα και την εκ νέου αποστολή μουσουλμάνων εισβολέων στα σύνορα με την Ελλάδα, την ώρα που έχει ανακοινωθεί σχέδιο τουρκικής καθόδου για παράνομες έρευνες στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, στην περιοχή από το Καστελόριζο μέχρι την Κρήτη.

Εξάλλου, όπως ανέφερε το el.gr, η Άγκυρα εκπαιδεύει ταυτόχρονα μουσουλμάνους στρατιώτες και πράκτορες σε διάφορα σημεία εκτός Τουρκίας.

Ήρθε η ώρα να τους χρησιμοποιήσει σε «ολοκληρωτικό τζιχάντ», παίζοντας όλα για όλα, καθώς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο οικονομικά και γεωστρατηγικά;

Εμείς σας παραθέτουμε τα λόγια του βουλευτή και στενού φίλου του Ερντογάν:

Post a comment

 
Top