Ντόναλντ Τράμπ: Το μέλλον ανήκει στους πατριώτες και όχι στους διεθνιστές! | MOLWNLAVE.COM

0
ΚΑΤΑ της παγκοσμιοποίησης τάχθηκε στην ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, που κάλεσε τους παριστάμενους να ενστερνιστούν τον πατριωτισμό. Όπως είπε, “οι σοφοί ηγέτες βάζουν πρώτα τον λαό και τη χώρα τους.”
«Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να ενστερνιστεί τα εθνικά του θεμέλια. Δεν πρέπει να προσπαθεί να τα διαγράψει ή να τα αντικαταστήσει», δήλωσε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. «Το μέλλον δεν ανήκει στους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, το μέλλον ανήκει στους πατριώτες».

“Άν θέλετε ελευθερία, να είστε περήφανοι για την χώρα σας, αν θέλετε ειρήνη να αγαπάτε το έθνος σας. Το μέλλον δεν ανήκει στους διεθνιστές. Το μέλλον ανήκει στους πατριώτες!”

Επιτέθηκε στους «ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων»
Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από όλες τις χώρες να εντατικοποιήσουν τον κλοιό στην οικονομία του Ιράν, λέγοντας ότι καμιά χώρα δεν πρέπει να στηρίξει τη «λαχτάρα για αίμα» της Τεχεράνης.

«Όλα τα έθνη έχουν καθήκον να δράσουν», δήλωσε ο Τραμπ στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. «Καμία υπεύθυνη κυβέρνηση δεν πρέπει να επιδοτεί τη λαχτάρα για αίμα του Ιράν. Όσο η απειλητική συμπεριφορά του Ιράν συνεχίζεται, οι κυρώσεις δεν θα αρθούν. Θα ενισχυθούν».

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ακόμη ότι οι πολιτικές που προωθούν αυτοί που χαρακτήρισε ως «ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων» πλήττουν ακριβώς εκείνους τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι σκοπεύουν να βοηθήσουν, αποκαλώντας την παράτυπη μετανάστευση μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις.
«Σήμερα έχω ένα μήνυμα για εκείνους τους ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων που κρύβονται πίσω από τη ρητορική της κοινωνικής δικαιοσύνης: οι πολιτικές σας δεν είναι δίκαιες. Οι πολιτικές σας είναι σκληρές και κακόβουλες», είπε ο Τραμπ στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

«Ενθαρρύνετε εγκληματικές οργανώσεις που εκμεταλλεύονται αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Βάζετε τη δική σας αίσθηση της αρετής πάνω από τη ζωή, την ευημερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.


πηγη

Post a comment

 
Top