Η απίστευτη απάντηση Βρούτση στον βουλευτή ΚΚΕ Κατσώτη, που ζητά να παίρνουν εθνική σύνταξη & οι αλλοδαποί… | MOLWNLAVE.COM

0

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη στη Βουλή, κατά τη διάρκεια…. επίκαιρης ερώτησης για τις συντάξεις.

Αφορμή ήταν η εξαίρεση από τη χορήγηση σύνταξης όσων ασφαλισμένων δεν έχουν 40 έτη διαμονής στην Ελλάδα. Ο κ. Κατσώτης δήλωσε ότι πρέπει να καταργηθούν οι διακρίσεις για τη χορήγηση σύνταξης στους ασφαλισμένους και να καταβληθεί σε όλους εθνική σύνταξη και προέτρεψε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Τρίτης.

Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση ο οποίος απευθυνόμενος στο βουλευτή του ΚΚΕ είπε τα εξής:

«Λέει λοιπόν ο κύριος Κατσώτης, Αφγανιστάν, Πακιστάν, συγγνώμη που αναφέρομαι σε χώρες, για να το κάνω λίγο πιο κατανοητό, Μαρόκο, Αλγερία, ελάτε. Και όσοι δουλέψετε εδώ, πέρα από το να έχετε την ελληνική ιθαγένεια, θα παίρνετε την εθνική σύνταξη. Έλληνα φορολογούμενε πλήρωνε όποιον πρόσφυγα, μετανάστη έρθει στην Ελλάδα, μοιράστε λεφτά.»

Δείτε το video:Post a comment

 
Top