Η Τουρκία διεκδικεί τα πάντα από την Ελλάδα ενώ η κυβέρνηση διορίζει Ιμάμη στη Λέσβο για τους λαθρομετανάστες...! ... | MOLWNLAVE.COM

0
Τη στιγμή που η Τουρκία διεκδικεί τα πάντα από την Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση διορίζει Ιμάμη στη Λέσβο για τους λαθρομετανάστες...!

Τη δημιουργία ισλαμικών μειονοτήτων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέσω επικίνδυνων παιχνιδιών που παίζονται διά της πλαγίας οδού καταγγέλλει η «Ελληνική Λύση».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του κ. Βελόπουλου γίνεται αναφορά σε δημόσια έγγραφα με τα οποία αναγνωρίζεται «θρησκευτική μειονότητα» στη Λέσβο, καθώς παραχωρείται σχετική άδεια για ιμάμη και μουσουλμανικό νεκροταφείο.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του κόμματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

Με δημόσια έγγραφα, αναγνωρίζεται οργανωμένη θρησκευτική μειονότητα στη νήσο της Λέσβου, και παραχωρείται σχετική άδεια στον ιμάμη αλλά και μουσουλμανικό νεκροταφείο!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε προειδοποιήσει την Κυβέρνηση για τους κινδύνους που κρύβει η ισλαμοποίηση της χώρας μας.

Κύριε Πρωθυπουργέ, σας καλούμε να αντιληφθείτε το μέγεθος του εθνικού κινδύνου που κρύβει η εν λόγω κίνηση και να λάβετε άμεσα μέτρα πριν το έθνος μας θαφτεί οριστικά.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Post a comment

 
Top