Βούτσης-Δεν είναι λόγος να βγούνε τα ΜΑΤ για μια πέτρα και για μια μολότοφ (Βίντεο) | MOLWNLAVE.COM

0


Ο Βουτσης έκανε παρατήρηση στην κυβέρνηση ότι δεν είναι λόγος να βγούνε τα ΜΑΤ για μια πέτρα και για μια μολότοφ.

Τι να περιμένεις από κάποιον όταν ο γιός του χειροκροτούσε τον Κουφοντινα στις φυλακές...Κατάντια!


Χρυσοχοΐδης για τα επεισόδια: «Οποιος χρησιμοποιεί μολότοφ θα συλλαμβάνεται.
Για οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας έκανε λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την ενημέρωσή του μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου τραυματίστηκαν 3 αστυνομικοί, μίλησε για σχέδιο διάλυσης της διαδήλωσης, ενώ υπογράμμισε πως «όποιος χρησιμοποιεί μολότοφ θα συλλαμβάνεται».


Συγκεκριμένα, στην ενημέρωσή του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Υπάρχει έξω μια μεγάλη συγκέντρωση 6.000-7.000 ατόμων και η διαδήλωση συνεχίζεται κανονικά, δεν έχει διαλυθεί. Το ΠΑΜΕ δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα». Για να προσθέσει: «1.000 άτομα επιτέθηκαν κατά αστυνομικών. Έριξαν 15 μολότοφ μπροστά στη Βουλή, τους απώθησαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας για να μην υπάρξουν τραυματισμοί και έγιναν 9 συλλήψεις ανάμεσα σε εκείνους που πέταξαν μολότοφ. Εγιναν επίσης και 8 προσαγωγές. Την ίδια στιγμή έχουν βρεθεί πολλές αχρησιμοποίητες βόμβες μολότοφ».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε επίσης ότι «υπήρχε σχέδιο για την διάλυση της διαδήλωσης» και προειδοποίησε: «Δεν θα αφήσουμε ποτέ ξανά να υπάρχει τραυματισμός πολιτών και καταστροφές. Οποίος χρησιμοποιεί μολότοφ θα συλλαμβάνεται».


Post a comment

 
Top