Με το σοσιαλιστικό κόμμα ονόματι PSOL κατεβαίνει τρανσέξουαλ πάστορας! | MOLWNLAVE.COM

0

Γυναίκα, τρανς, μαύρη, μητέρα, περιφερειακός σύμβουλος, δάσκαλος, Χριστιανός, όλα σε ένα...

Ο/η Alexya Salvador είναι ο/η πρώτος τρανσέξουαλ κληρικός στη Λατινική Αμερική. Πλέον είναι και υποψήφιος για αντιδήμαρχος του Σάο Πάολο.

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα και το Κόμμα της Ελευθερίας (PSOL) επέλεξαν τον/την αιδεσιμότατο τρανσέξουαλ Alexya Salvador ως προ-υποψήφιο για αντιδήμαρχο του Σάο Πάολο.

Συγκεκριμένα, η προ-υποψήφια για δήμαρχος του Σάο Πάολο με τον κομματικό συνδυασμό PSOL, Σάμια Μπονφίμ , ανακοίνωσε την Κυριακή το βράδυ τον/την αιδεσιμότατο τρανσέξουαλ Αλεξία Σαλβαδόρ ως υποψήφιο για αντιδήμαρχο με τον σχηματισμό της.

«Με τεράστια χαρά ανακοινώνω ότι ο Αιδεσιμότατος Αλεξία Σαλβαδόρ δέχτηκε την πρόσκλησή μου και, μαζί μου, είναι τώρα υποψήφιος για αντιδήμαρχος του Σάο Πάολο. Γυναίκα, τρανς, μαύρη, μητέρα, περιφερειακός σύμβουλος, δάσκαλος, Χριστιανός, από το PSOL. Μια τεράστια δύναμη που με γεμίζει αυτοπεποίθηση και με κάνει χαρούμενη», είπε η Σάμια.

Ο/Η Alexya Salvador είναι η πρώτη αιδεσιμότατη τρανσέξουαλ σε χριστιανική εκκλησία στη Λατινική Αμερική, συγκεκριμένα στη Βραζιλία.


Post a comment

 
Top