Ιωάννης Μεταξάς-Ο πραγματικός ANTIFA | MOLWNLAVE.COM

0
Ο Μεταξάς προσέφερε το πρώτο και σοβαρότερο δίχτυ προστασίας της εργατικής τάξης, οκτάωρο, πληρωμένες διακοπες, απαγόρευση παιδικής εργασίας, εξόπλισε το ΙΚΑ με πόρους και αρμοδιότητες, προετοίμασε την χώρα αμυντικά, είπε το Όχι, όταν η αριστερά έδινε κ@λο  λόγω Συμφώνου Ρίμπεντροπ - Μολότωφ, αγωνίστηκε με τιμή και νίκησε μια αυτοκρατορία, ενώ παράλληλα είχε μπαγλαρώσει φιλοφασίστες και φιλοναζί. 
Νίκησε. Πέρασε στην Ιστορία ως ο οργανωτής και ηγέτης της νίκης του 1940. Τα ρετάλια που τον αμφισβητούν και συκοφαντούν έχουν στο μητρώο τους την υπηρεσία στον σταλινικό ολοκληρωτισμό, την επίθεση στο ίδιο το Έθνος, σκότωσαν πολύ  περισσότερους Έλληνες απο Ιταλούς και Γερμανούς. 
Αντί το 1944 - 1949 να παρελασουμε νικητές στο Βερολίνο, να διεκδικήσουμε Βόρειο Ήπειρο και Κύπρο, έπρεπε να πολεμήσουμε ξανά κατά των προδοτών που ήθελαν να αποσπάσουν εθνικό έδαφος και να επιβαλλον σταλινική κομμουνιστική δικτατορία στην Πατρίδα, σκοτώνοντας και χιλιάδες αθώους και γυναικόπαιδα. Ιωάννης Μεταξάς, σύντροφοι. 

Ο νικητής του Μουσολίνι. 

Φάτε την σκόνη του.

Post a comment

 
Top