Βερολίνο: Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει την διαδήλωση των…ΔΗΘΕΝ «συνωμοσιολόγων» | MOLWNLAVE.COM

0
Γελάει ο ντουνιάς από το πρωί με όλα τα ΜΜΕ -μη δε των ελληνικών εξαιρουμένων- για τον χαρακτηρισμό «συνωμοσιολόγων» όλων όσων διαδήλωσαν σήμερα ειρηνικά στο Βερολίνο
Αν τελικά οι σωνομοσιολόγοι είναι τόσοι πολλοί, βγάζουν παντού πρώτο κόμμα κι αναλαμβάνουν την παγκόσμια διακυβέρνηση (αμήν Παναγία μου).
Η αστυνομία στο Βερολίνο προσπάθησε να διαλύσει σήμερα τη μαζική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα κατά των περιορισμών για το νέο κορωνοϊό, λίγες ώρες με πρόσχημα “την αποτυχία των διαδηλωτών να ακολουθήσουν τις εντολές για την τήρηση των αποστάσεων, αλλά και για την υποχρέωση να φορούν μάσκες προσώπου”.

Σημειώθηκαν κάποια επεισόδια με τη γνωστή πλέον αστυνομική βία κατά όσων πολιτών διαδηλώνουν ειρηνικά.

“Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή,” ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου στο Twitter. “Όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, δεν οδήγησαν σε συμμόρφωση με την κατάσταση τήρησης των προληπτικών μέτρων,” πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές του Βερολίνου είχαν ανακοινώσει την Τετάρτη ότι απαγορεύουν τη διεξαγωγή της κινητοποίησης αυτής «για λόγους δημόσιας υγείας», καθώς θεωρούσαν ότι θα ήταν αδύνατο να τηρηθεί η απαραίτητη απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των διαδηλωτών.

Ωστόσο χθες Παρασκευή δικαστήριο δικαίωσε τους διοργανωτές της κινητοποίησης, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει a priori «άμεσος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία».

Οι διοργανωτές έπρεπε να διασφαλίσουν ότι οι συμμετέχοντες τηρούσαν την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Με τίτλο «γιορτή της ελευθερίας και της ειρήνης» η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στην πύλη του Βρανδεμβούργου, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι –μεταξύ τους αντιεμβολιαστές, συνωμοσιολόγοι, ακόμη και ακροδεξιοί, γράφουν τα ηλίθια ΜΜΕ, για όλο αυτό το πλήθος κόσμου – αν είναι έτσι, ΚΕΡΔΑΜΕ ΒΡΕ!
ΠΗΓΗ

Post a comment

 
Top