Σύμβουλος Ερντογάν: «Οι Έλληνες είναι μικροί, νάνοι, ενώ οι Τούρκοι είναι γίγαντες»! | MOLWNLAVE.COM

0

Τι είπε επιγραμματικά ο Μεσούτ Χακί Κασίν, σύμβουλος ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής του Ερντογάν στο A Haber; «Η Ελλάδα λιμοκτονεί, ο τουρισμός πέθανε… Οι Έλληνες είναι μικροί, νάνοι, ενώ οι Τούρκοι είναι γίγαντες… Τα ελληνικά στρατεύματα στα νησιά θα πεθάνουν από την πείνα»!
UND DIE PROPAGANDA-MASCHINERIE IN DER TÜRKEI GEHT WEITER. DIESES MAL IST ES PROF. DR. @MESUTCASIN
GRIECHENLAND WÜRDE HUNGERN, DER TOURISMUS SEI TOT, GRIECHEN SEIEN WINZIGE ZWERGE, GRIECHISCHE TRUPPEN AUF DEN INSELN WÜRDEN VERHUNGERN, EUROPA WÜRDE WEGEN CORONA UNTERGEHEN HTTPS://T.CO/RQZQNMDUMA
— GREEKPHASE (@GREEKPHASE) SEPTEMBER 1, 2020
Είπε ακόμα ο Κασίν: «Η Ελλάδα πεθαίνει από την πείνα. Τους λυπάμαι τους Έλληνες. Οι στρατιώτες στο Καστελόριζο θα πεθάνουν της πείνας αν δεν φτάσουν προμήθειες. Διότι τα τρόφιμα στο Καστελόριζο πάνε από την Τουρκία».

Για να καταλήξει περί νάνων: «Η Ελλάδα ισχυρίζεται ότι έχει ένα νησί των νάνων (σ.σ. πιθανόν εννοεί την Τήλο με τους νάνους ελέφαντες;). Και υποστηρίζει πως σε αυτό το νησί των νάνων θα νικήσει τον γίγαντα Γκιούλιβερ με τους λιλιπούτειους μικροσκοπικούς ανθρώπους. Ο Γκιούλιβερ είναι η Τουρκία και εγώ λέω στην Ελλάδα: Είσαστε νάνοι. Έλληνες παρακαλώ ασχοληθείτε κυνηγώντας τσιπούρες».

Post a comment

 
Top