Εντολή Ερντογάν προς τους Στρατηγούς :Βυθίστε Ελληνικό Σκάφος ή Καταρίψτε Μαχητικό !!! | MOLWNLAVE.COM

0
Σοκαριστικό είναι το δημοσίευμα-αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας Die Welt που φέρει τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να ζήτησε από τους στρατηγούς του να προκαλέσουν ένα θερμό επεισόδιο βυθίζοντας ελληνικό πλοίο ή καταρρίπτοντας ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος.

Το δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας Welt αποκάλυψε το Open. Σύμφωνα με αυτό, η εφημερίδα επικαλείται τουρκικές στρατιωτικές πηγές στην Κωνσταντινούπολη και ενδιαφέρον έχει η αντίδραση των Τούρκων στρατηγών στην διαταγή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το δημοσίευμα αναφέρει σχετικά :

«Πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος Ερντογάν, διέταξε τους στρατηγούς του να βυθίσουν ένα ελληνικό πλοίο αλλά να προσπαθήσουν να μην υπάρξουν πολλές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.
Οι στρατηγοί όμως σύμφωνα με την Γερμανική εφημερίδα αρνήθηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο και η επόμενη ιδέα ήταν να καταρριφθεί ένα ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος. Εκεί, ήταν και πάλι η ιδέα ο πιλότος να βγει από το αεροπλάνο και να σώσει την ζωή του».

Με άλλα λόγια να προκαλέσουν ένα θερμό επεισόδιο χωρίς όμως να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες. Αυτά τα σχέδια τα απέρριψαν οι Τούρκοι στρατηγοί σύμφωνα με την Welt αλλιώς εδώ και ημέρες θα είχαμε ένα πολύ θερμό επεισόδιο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Ο Ερντογάν ζήτησε α να βυθίσουν ελληνικό πλοίο ή να καταρρίψουν τζετ
Ο Ερντογάν ζήτησε από τους στρατηγούς του να βυθίσουν ένα Ελληνικό πλοίο ή να καταρρίψουν ένα μαχητικό τζετ.
Δημοσιεύτηκε από Μολών Λαβέ στις Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020
Προσοχή μήπως οι Γερμανοί θέλουν να μας τρομοκρατήσουν αν και η προβοκάτσια των Τούρκων μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή !!

Post a comment

 
Top